Київська художниця презентувала виставку в Черкасах

Київська художниця презентувала виставку в Черкасах

Учора, 2 квітня 2015 року, Черкаський обласний художній музей обласної ради презентував персональну виставку Тетяни Василенко. Художниця стала відомою черкаській публіці через свою знакову роботою «Моя рідна», яка була візитівкою всеукраїнської виставки «Україна Єдина» та всеукраїнського конкурсу «Україна вражає». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Тетяна Василенко – київська художниця, засновниця Vasilenko Gallery Art Group та TALENT ENERGY FEST, учасниця багатьох всеукраїнських виставок та мистецьких конкурсів. Представник сучасного мистецтва. Її роботи користуються популярністю як в Україні, так і за кордоном.

На виставці представлено нові роботи 2014-2015 років. Для Тетяни Василенко характерна пастозна манера виконання. Як зазначає сама авторка – «об’ємний живопис», де фізично відчутною стає вага кожного мазка покладеної фарби і у якому образність поглинається потужним кольором. Художниця часто обирає обмежену палітру, але вдало поєднує два, три, чотири кольори.

Київська художниця презентувала виставку в Черкасах

Серед представлених робіт – експериментальні квіткові композиції, інтерпретований класичний жанр пейзажу і натюрморту, що на межі з абстракцією, і чистий нефігуратив, виконаний у великому форматі із застосуванням різноманітних кольорових вирішень і фактурних акцентів.

Широка, енергійна манера живопису в дусі абстрактного експресіонізму, де головним є емоція, відчуття і асоціації, що промовляють мовою яскравого, енергійного колориту.

Прихильники таланту Тетяни Василенко мають змогу знову доторкнутися до мистецького світогляду своєї улюбленої художниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x