Черкащан запрошують прибрати довкілля

Черкащан запрошують прибрати довкілля

Протягом квітня – травня щорічно проходить всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». Під час акції проводяться заходи із забезпечення чистоти та порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, кладовищ, вулиць, доріг, зупинок міського транспорту, висаджуються нові дерева, кущі, закладаються газони та квітники.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті екології та природних ресурсів Черкаської ОДА.

25 квітня 2015 року в рамках акції «За чисте довкілля» планується проведення Дня благоустрою територій населених пунктів (День довкілля – 2015).

Крім того, активісти організації «Let\’s Do ItUkraine» пропонують взяти участь у всеукраїнській акції \”Зробимо Україну чистою – 2015\”, яка відбудеться цього ж дня, з 10.00 до 15.00, по всій території України.

Ця одноденна соціально-екологічна акція є частиною міжнародного проекту, який об\’єднав вже більше 100 країн світу. Головною метою проекту є не тільки глобальне прибирання країни від сміття, а також збільшення відповідальності українців за навколишнє середовище.

Департамент екології та природних ресурсів пропонує долучитися до проведення акцій, зробивши добровільний посильний внесок для поліпшення благоустрою населених пунктів та поліпшення загальної екологічної ситуації області.

Більш детальну інформацією щодо проведення на території області вищезазначених акції можна отримати в Управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації (акція \”За чисте довкілля\”, тел. 37-28-84) та Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (координатор акції \”Зробимо Україну чистою – 2015\” в Черкаській області Пахуріна Олександра, тел. 63-85-96).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x