На Уманщині через коротке замикання загорівся будинок і машина

На Уманщині через коротке замикання загорівся будинок і машина

У селі Городецьке на території приватного домоволодіння на вулиці Леніна виникла пожежа в надвірній споруді. Ще до прибуття рятувальників сусіди власними силами розпочали боротьбу з вогнем. Повністю ліквідувати загорання вдалося уманським рятувальникам, які оперативно прибули на місце події. Також вогнеборцям удалося запобігти поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.
Як стало відомо, до пожежі в споруді призвело коротке замикання електромережі.

Наступного дня, о 01:55 в одному з гаражів на провулку Привокзальний в місті Умань загорівся автомобіль «Daewoo Lanos». Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг поширитися на покрівлю споруди та два поруч розташовані гаража. За викликом на місце події оперативно прибули місцеві рятувальники, які впродовж години ліквідували займання. Завдяки професійним діям бійцям ДСНС вдалося врятувати від знищення вогнем інші споруди.

На Уманщині через коротке замикання загорівся будинок і машина

Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля. У результаті пожежі вогнем знищено автомобіль та покрівлю гаража на площі 8 м.кв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x