35 працівників фіскальної служби притягнуто до дисциплінарної відповідальності

35 працівників фіскальної служби притягнуто до дисциплінарної відповідальності

У результаті проведених з початку року 57 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 49 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 35 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Про це поінформували у відділі власної безпеки головного управління ДФС у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

За словами в.о. начальника відділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області Євгена Листопада за три місяці у напрямку профілактики проведено 232 заходи з упередження корупційних правопорушень.
До органів прокуратури направлено 5 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 3 кримінальних провадження щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. На сьогодні триває досудове розслідування.

Також в.о. начальника відділу власної безпеки нагадав про активізацію в області телефонних вимагателів. До підприємців телефонують, у т.ч. з номеру (068) 160-17-04, особи, що називають себе керівниками державних податкових інспекцій, їх представниками і заступниками з вимогами терміново надати гроші. Є.Листопад наголосив, що у разі надходження таких телефонних дзвінків або за висування будь-яких незаконних вимог підприємцям необхідно одразу повідомляти про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x