Діти з Уманщини перемогли в регіональному конкурсі «Струни серця»

Діти з Уманщини перемогли в регіональному конкурсі «Струни серця»

25 березня на базі Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка відбувся шостий обласний регіональний конкурс «Струни серця», на якому переможці отримала сертифікат-рекомендацію до вступу в коледж.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Так, регіональний конкурс «Струни серця» проходив у двох номінаціях: вокалісти та інструменталісти. В номінації вокалісти взяли участь дві учениці Паланської школи Сеник Жанна та Бевзенко Надія, і Старобабанівської ЗОШ Бевз Марія.

Бевз Марія – учениця 8-го класу нагороджена «Золотим дипломом», набравши 94 бали зі 100, Сеник Жанна – учениця 8-го класу нагороджена «Золотим дипломом», набравши 92 бали зі 100 та Бевзенко Надія – учениця 9-го класу нагороджена «Срібним дипломом», набравши 85 балів зі 100. Крім того, кожна із дівчат отримала сертифікат-рекомендацію до вступу в Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка.

«У всі часи музика сприяла підвищенню естетичного рівня освіти дітей. Цей конкурс безперечно є вагомим внеском до загальної підтримки творчо-обдарованої молоді. Завдяки таким конкурсам відбувається виявлення найбільш талановитих учасників для подальшого навчання у мистецьких вузах України. І звичайно ж не можна лишити без уваги обмін професійним досвідом у галузі музичної педагогіки та виконавства», – розповіли у РМК відділу освіти.

Крім того, вчитель музичного мистецтва та педагог-організатор Паланської ЗОШ Таміла Славінська отримала подяку за вагомий внесок у справу духовного відродження, виховання підростаючого покоління, популяризацію музичного мистецтва та високий професіоналізм у підготовці до конкурсу Бевзенко Надії та Сеник Жанни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x