Черкаський боксер Мішико Беселія здобув 5 перемогу на профі-рингу

Черкаський боксер Мішико Беселія здобув 5 перемогу на профі-рингу

Відомий Черкаський боксер грузинського походження Мішико Беселія перебоксував білоруського спортсмена Андрія Столярчука й оформив свою п’яту перемогу на професійному рингу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Учора у Броварах відбувся вечір професійного боксу. Головною подією дня стали поєдинки Олександра Усика з Епіфаніо Мендосою та Сергія Федченка з Феліксом Лоре. Втім головний поєдинком для черкаського вболівальника став двобій Мішико Беселії (5-0-0, 2) та Андрія Столярчука (11-21-2, 2). Черкаський легковаговик проводив вже свій п’ятий бій у професійному боксі. Суперником черкаського грузина був білоруський боксер Андрій Столярчук.

Протягом усіх шести раундів Мішико Беселія повністю домінував на ринзі й довів бій до перемоги. В заключному, шостому, раунді, черкасець відправив суперника у нокдаун., проте білорус зумів встояти до кінця поєдинку.

Судді одноголосно віддали перемогу Мішико Беселії. Рахунок суддівських записок: 60-53, 59-54, 59-54. Таким чином, це вже п’ята перемога Мішико.

– Суперник виявився стійким, з міцною головою. План на бій був – побоксувати якомога більше раундів і, по можливості, в останніх раундах завершити бій достроково. В шостому раунді був нокдаун, але, на жаль, суперник вистояв. Були і помилки, тому надалі будемо над ними працювати. А загалом, перемогою дуже задоволений, – відзначив переможець після бою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x