Прилади нічного бачення передали волонтери Жашківщини нашим воїнам

Прилади нічного бачення передали волонтери Жашківщини нашим воїнам

Сьогодні багато питань виникає різного характеру, але найважливіше – це допомога військовим, які перебувають у зоні АТО. З перших днів проведення АТО на сході України допомогу нашим військовим організовували волонтери Жашківського району.
Нещодавно волонтерська група у складі: Василя та Галини Якименко, Віктора Гоменюка та водія Олександра Папаяніна в черговий раз здійснила поїздку на передову в зону АТО до с. Комишуваха, м. Попасна, с. Відродження, с. Красний Пахар, с. Миронівка, с. Новолуганське, м. Артемівськ, м. Костянтинівка, м. Слов’янськ, с. Артема. Цього разу поїздка була особливою, адже наших земляків відвідав голова Жашківської райдержадміністрації Сергій Бойко. Сергій Федорович поставив за мету даної поїздки, особисто побачити умови проживання, несення служби, забезпечення наших воїнів моральною підтримкою.
Побувавши на території антитерористичної операції Сергій Бойко поспілкувався з воїнами та керівництвом підрозділів, уважно вислухав потреби військових та членів їх сімей, розповів про умови виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській РДА.

За підтримки голови райдержадміністрації було передано воїнам на сході України допомогу. Сергій Федорович вручив капітану Анатолію Стельмаху військовослужбовцю 57 бригади прилад нічного бачення, який придбали члени громадського формування з охорони громадського порядку «Жашківська Народна самооборона», голова В.І.Шарлай. До цієї почесної справи долучились рада товаровиробників району на чолі із народним депутатом України В.М.Ничипоренком, заступник голови ради О.В.Косенюк за дорученням членів ради передав для наших земляків воїнів 30 окремої механізованої бригади прилад нічного бачення, спальники, тактичні окуляри та наколінники. ПАТ «Жашківський елеватор» надав кошти на пальне для доставки допомоги воїнам, також допомогу надали: Жашківський РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго», Жашківське управління по експлуатації газового господарства, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жашківського району, ПП Шепелько, спілка ветеранів МВС, члени громадської організації бджолярів. Найбільшим подарунком для бійців була допомога, яку надали учителі та учні шкіл району, що виявили активність та патріотизм, які зібрали і передали нашим землякам малюнки, солодощі, теплі речі. Разом із своїми гостинцями вони передали часточку своїх сердець і віру у мир, який принесуть їхні старші побратими.

«Хочу подякувати волонтерам та всім жителям Жашківського району, які є небайдужі до ситуації, яка склалася у нашій країні. Наш обов’язок – допомагати. Всім захисникам нашої Батьківщини бажаю швидкого повернення з перемогою до своїх домівок, де на них чекають їхні родини» – зазначив Сергій Бойко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x