Тальнівчани пішли до лав Української армії

Тальнівчани пішли до лав Української армії

Відповідно до Указу Президента України, з метою посилення обороноздатності країни та створення потужного військового резерву, в нашій державі відновлено призов до Збройних Сил України.

Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

7 квітня у Тальному відбулася відправка 7 хлопців, які були призвані на строкову службу. Проводжати майбутніх військових прийшли родичі та друзі, а також представники районної влади та Тальнівсько-Катеринопільського об’єднаного військового комісаріату.

За словами військового комісара району Валерія Кудли, призвані в армію хлопці будуть відправлені до обласного військового комісаріату, а звідти направлені до місць проходження служби. Дана категорія військовослужбовців буде проходити службу у навчальних центрах та тилових військових частинах і не буде залучатися до проведення антитерористичної операції на Сході України.

Тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації Володимир Гречка у вітальному слові наголосив, що Тальнівщина всіляко допомагатиме своїм землякам, які служать у Збройних Силах, та побажав хлопцям легкої служби, хороших командирів та вірних друзів. Він висловив упевненість, що тальнівчани з честю виконають свій обов’язок перед українською державою і народом.

Насамкінець, настоятель Тальнівського Петропавлівського храму отець Михайло звернувся з напутнім словом до майбутніх захисників Вітчизни, побажавши їм Божого благословення , мужності та честі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x