Студент ЧДТУ здобув звання «Кращий режисер» за свій відеодоробок

Студент ЧДТУ здобув звання «Кращий режисер» за свій відеодоробок

Нещодавно в Сумах пройшов V Всеукраїнський фестиваль аматорського кінематографу «Мотор». Свій відеодоробок на ньому представили й студенти І курсу лінгвістичного факультету Черкаського технологічного – Дар’я Топор та Едуард Кучеренко. Вони презентували соціальний ролик під назвою «Мрія».За неї Едуард і здобув звання «Кращий режисер». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Організатори переглянули близько 300 відеоробіт, щоб відібрати 5 найкращих у номінаціях: комедія, анімація, авангард, соціальний ролик, німе кіно та музичний ролик. Відео наших студентів пройшло конкурсний відбір, і першого березня його представили в місті Суми.

На Землі близько 7 млрд 200 тис людей. З них приблизно 30% живуть з вадами. В Україні проживає 2,5 млн таких людей, тобто – це кожен 18-й українець. Цінуйте свої можливості, бо інші можуть лише мріяти про них… – такий основний меседж відеороботи наших студентів.

Хоч «Мрія» і не перемогла у номінації «Кращий соціальний ролик», проте журі відзначило Едуарда званням «Кращий режисер».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x