Чорнобаївці привезли перемогу з обласного конкурсу

Чорнобаївці привезли перемогу з обласного конкурсу

4 квітня 2015 року на обласному конкурсі вокалістів «Пісенні вітрила», що проходив в Черкаському музичному училищі вихованці Чорнобаївської школи мистецтв взяли активну участь та здобули не одну перемогу.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Так у середній віковій категорії ( 12-15 років), у номінації « Пісні ХХ століття, ретро – спів » зайняла 1 місце – Анжела Очеретня. У номінації «Народна пісня» 2 місце отримала – Руслана Татаровська, 3 місце – Олена Солоненко. У номінації «Популярна музика» 1 місце посів – Саша Бондарчук, 2 місце – Саша Ковба та Влад Канівець, 3 місце – Тарас Кот. У номінації « Ансамблі» ансамбль « Намистечко» зайняв 2 місце. У номінації « Квартети, дуети , тріо» 1 місце – у квартета у складі: Саші Бондарчука, Саші Ковби, Влада Канівця та Тараса Кот, 2 місце розділили – тріо у складі: Крістіни Робозьорової, Алли Науменко, Насті Дробітько та дует у складі Варвари Марініної, Аліни Куберської. Старша вікова категорія( 16- 18 років), у номінації « Пісні на слова Т.Г. Шевченка»1 місце зайняла Таміла Романенко.
До конкурсу талановитих учнів підготували викладачі Чорнобаївської школи мистецтв Валентина П’ ятікова, Тетяна Жовтова, ТетянаТанцюра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x