Драбівчанину «віддячили» за гостинність

Драбівчанину «віддячили» за гостинність

До правоохоронців звернувся 63-річний житель одного із сіл Драбівського району та розповів про крадіжку грошей. У потерпілого зникло 680 гривень, примітно, що всі кошти були номіналом у 20 гривень. Також потерпілий стверджував, що вдень гроші ще були на місці, а після візиту його племінника з товаришем вони зникли. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС Україні в Черкаській області.

У розмові з племінником потерпілого оперативники з’ясували, що дійсно він з товаришем, який приїхав з сусідньої області, заходив до дядька, після чого вони пішли по крамницям. Племінник зауважив, що товариш скрізь розраховувався купюрами номіналом у 20 гривень.

39-річного підозрюваного запросили до Драбівського райвідділу міліції для дачі показів. Там він пояснив, що в приміщенні потерпілого побачив у відчиненій шафі гроші й непомітно викрав їх.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x