Подарунками до Великодня від німецьких друзів для канівчан

Подарунками до Великодня від німецьких друзів для канівчан

Напередодні Великодня, у Канівському районі відбулась благодійна акція для багатодітних та малозабезпечених сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Захід організовано за допомогою німецького благодійного об’єднання «Сім’ї допомагають сім’ям» міста Швальмталь, а також районними службами, що займаються питаннями у справах сім’ї та дітей.

Гості з Німеччини разом із завідувачем сектору молоді та спорту РДА Жанною Юрженко та головним спеціалістом служби у справах дітей РДА Людмилою Білою відвідали села Келеберда, Ліпляве та Сушки, де й зустрілися з малозабезпеченими багатодітними сім’ями та вручили господарям продуктові набори та солодощі до свята Великодня.
Спілкуючись із дітьми та їх батьками, голова німецького благодійного об’єднання Карл-Хайнц Дітгес побажав родинам міцного здоров’я та благополуччя, а Конрад Шмітц та волонтер Вільям Слаатс приєднались до привітань побажавши миру та злагоди.

Подарунками до Великодня від німецьких друзів для канівчан

У наш час така допомога дуже цінна для малозабезпечених сімей, тож усі вони були дуже раді гостям та висловили вдячність за щедрі подарунки, доброту, щирість та небайдужість друзів із Німеччини.
– Щиро дякуємо представникам об’єднання «Сім’ї допомагають сім’ям», а також усім небайдужим німецьким сім’ям, які подарували щедрі подарунки родинам Канівщини, а головне – за доброту сердець та підтримку, – наголосила завідувач сектору молоді та спорту РДА Жанна Юрченко.

Варто додати, що дружба між м. Швальмталь та Канівським районом триває вже понад десять років, а саме благодійне об\’єднання «Сім\’ї допомагають сім\’ям» було засноване ще в 1994 році, тож минулого року його учасники вже відзначили своє 20-річчя.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x