На 20% скоротять працівників ОДА

На 20% скоротять працівників ОДА

Працівників обласної адміністрації чекає чергова хвиля скорочень. Про це повідомив заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Віталій Коваль, який наголосив на необхідності проведення реформування департаментів та управлінь з метою оптимізації витрат на утримання влади відповідно до завдань Уряду. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

За словами посадовця, оптимізація витрат бюджетних коштів відбуватиметься у двох напрямах – визначення оптимальної мережі бюджетних установ та скорочення працівників у державних органах влади. Уже цього року в бюджеті зменшили видатки на заробітну плату держслужбовців на 6 %. Скорочення працівників в кожному структурному підрозділі ОДА передбачається на 20 %.
З огляду на планове скорочення працівників, керівники департаментів мають розробити максимально дієву структуру своїх підрозділів з урахуванням скорочення кадрів та перерозподілу обов’язків.

– Розуміння потреб оптимізації має дійти до рівня районів і міст, − відзначив Віталій Коваль. – В умовах економії бюджетних ресурсів не можливо продовжувати табелювання одних і тих же осіб в різних установах.
Віталій Володимирович зазначив, що на створення нової структури керівники департаментів та управлінь ОДА матимуть тиждень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x