Раніше судимий лисянчанин обікрав односельця

Раніше судимий лисянчанин обікрав односельця

Вийшовши з місць позбавлення волі, житель одного з сіл Лисянського району знову взявся за старе. Цього разу він викрав з гаража односельця бензокосу. Злодія затримано. За вчинене чоловік знову може опинитися за гратими на строк від трьох до шести років. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До Лисянського райвідділу міліції звернувся 45-ти річний житель одного із сіл району із заявою про зникнення з його гаража бензокоси вартістю 2000 грн.

Провівши ретельний огляд місця події, міліціонери розпочали пошуки крадія. Проведеними заходами їм вдалося встановити, що до злочину причетний раніше неодноразово судимий 29-ти річний місцевий житель. Молодого чоловіка було затримано на одній із вулиць села.

Злодій розповів, що на життя підзаробляв, допомагаючи по господарству односельчанам. Кілька разів працював у потерпілого, а тому знав, що є в його гаражі. Вночі молодий чоловік вільно пробрався на подвір’я потерпілого, за допомогою лому збив скоби на навісному замку гаража й викрав бензокосу. Крадене продав випадковому покупцеві за 200 гривень. Кошти витратив на оковиту.

За цим фактом Лисянським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x