Черкаські танцюристи – чемпіони України

Черкаські танцюристи – чемпіони України

Зразковий художній колектив сучасної хореографії \”Вікторія\” Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру у черговий раз продемонстрував свій високий танцювальний рівень. Цього разу на чемпіонаті України зі стріт-дисциплін, де зібралося 5 700 кращих танцівників не лише з України, але й з Білорусі, Молдови та Росії. Танцюристи отримали низку нагород і перепустку на чемпіонат світу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

– Ці змагання є одними із наймасштабніших у році. Вони збирають лише кращих з кращих, тому передбачити результат фактично дуже важко, – розповіла керівник колективу сучасної хореографії «Вікторія» Вікторія Сухенко. – Проте мої вихованці порадували мене. Вони здобули низку призових місць та були кращими. У деяких категоріях мої вихованці стають першими уже декілька років поспіль, що не може не радувати. Адже це свідчить, що вони справді професіонали.

Черкаські танцюристи – чемпіони України

Окрім низки призових місць, танцівники колективу вибороли ще й «Золоті відзнаки». Євген Дубінчук отримав почесну золоту винагороду аж у трьох дисциплінах («Хіп–хоп», «Диско» та «Хаус» у віковій групі «юніори»), Черкасов Микита – з дисципліни «Диско» у віковій групі «дорослі». Сухенко Вікторію, Яремчук Дарину, Сергієнко Тимофія, Островського Даніеля, Кузьменко Анну відзначено нагородами та визнано чемпіонами України з сучасних танців. Окрім почесних нагород, танцівники «Вікторії» вибороли ще й перепустки на чемпіонат Світу IDF (Хорватія) та Міжнародні змагання з сучасних танців у Ялті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x