6 тисяч осіб отримали послуги у ЦНАПі Черкаського району

6 тисяч осіб отримали послуги у ЦНАПі Черкаського району

У Центрі надання адміністративних послуг Черкаського району наразі вже надають понад півсотні видів послуг. Планують розширити цей перелік, впровадивши реєстрацію нерухомого майна та легалізацію об’єднань громадян.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Акцент робиться на найпопулярніших (базових) послугах, як-то реєстрація землі, бізнесу, крім того, забезпечено роботу санепідслужби, ветмедицини, а також структурних підрозділів РДА – відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури, управління економіки, служби у справах дітей.

– Загалом з початку року за послугами до Центру звернулося майже 6 тисяч осіб. В середньому за місяць надається 1357 адміністративних послуг, – інформує начальник відділу надання адміністративно-дозвільних процедур Ярослав Максимов. – Найбільша кількість заявників звертається за послугами Управління Держземагентства у Черкаському районі, відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури райдержадміністрації, служби у справах дітей райдержадміністрації.

До речі, у ЦНАПі забезпечено позачерговий прийом учасників бойових дій, учасників АТО та їх сімей. Нагадуємо, у приміщенні Центру щоденний прийом учасників АТО проводить секретар координаційного центру допомоги учасникам АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x