Пасажирські перевезення, ринок та вирубування лісів – у зоні уваги керівництва Маньківського району

Пасажирські перевезення, ринок та вирубування лісів – у зоні уваги керівництва Маньківського району

14 квітня голова Маньківської районної державної адміністрації Ігор Віштак, за участю голови районної ради Василя Онищука провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками установ, підприємств, організацій, відповідних служб району.
Про це «Нова Доба» дізналася в Маньківській РДА.

У ході наради розглядалися питання пасажирських перевезень, у тому числі необхідності ініційованої громадянами зміни графіка маршрутів пасажирського автотранспорту до окремих населених пунктів та запровадження нових маршрутів і, зокрема, у с. Тимошівку.

Особливої гостроти набуло порушене очільником району питання роботи Маньківського ринку, оптимізації його торгівельних площ з метою розвантаження центральної частини районного центру. З цього питання надали відповідні роз’яснення та коментарі заступник селищного голови Маньківки Валерій Загородний, директор Маньківського ринку Анатолій Ганджа та начальник сектору дільничних інспекторів міліції Вадим Мануєв.

Не залишилося поза увагою керівника району питання законності вирубування лісів та створення несанкціонованих сміттєзвалищ на місці таких вирубок порушені громадою Дзензелівки під час загальних зборів (сходки) села. З цього приводу надав роз’яснення помічник лісничого Маньківського лісництва Сергій Бирко.

Учасники наради розглянули ще ряд суспільно важливих економічних питань. А також заслухали звіти про виконання доручень голови райдержадміністрацій за результатами попередніх оперативних нарад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x