Смілянські лісівники подарували авто батальйону «Айдар»

Смілянські лісівники подарували авто батальйону «Айдар»

Для працівників Смілянського лісгоспу стало традицією допомагати військовим у зоні проведення антитерористичної операції на сході нашої країни. Вони – у числі тих небайдужих людей, котрі не можуть залишатися осторонь спільної біди усіх українців. Адже війна для кожного із нас – біль і смуток.


Про це «Новій Добі» стало відомо від Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке посилається на газету «Смілянські обрії».

Лісівники на чолі з директором підприємства Юрієм Сегедою постійно відгукуються на запити бійців. Завжди знають, чого потребують наші хлопці на лінії фронту. 


Вони закуповують та передають через волонтерів продукти харчування, амуніцію, бронежилети та багато іншого, аби тільки збулася мрія кожного із нас – запанував мир та спокій в Україні. 


А днями працівники лісгоспу передали для потреб батальйону «Айдар» автомобіль ГАЗ -66, який був підготовлений для роботи колективом підприємства. 


Отримувати автомобіль приїхали бійці батальйону «Айдар» з Черкащини. Потиснувши цим мужнім хлопцям руки, директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда побажав військовим пошвидше повернутися додому, до своїх рідних із перемогою.


Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x