Черкащина збільшила виробництво молока та яєць, але скоротила виробництво м’яса

Черкащина збільшила виробництво молока та яєць, але скоротила виробництво м’яса

За перші три місяці черкаські сільгосппідприємства виробили 115,2 тис. т молока, що на 4,4 % більше за відповідний період попереднього року. Яєць вироблено 203,4 млн штук, що також більше, ніж торік, на 5,6 %.

Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні статистики в Черкаській області.

Водночас виробництво м’яса сягнуло 99,2 тис т, що становить 92,9 % до рівня виробництва у відповідному періоді минулого року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x