Черкаські активісти надаватимуть безкоштовну психологічну та юридичну допомогу жінкам

Черкаські активісти надаватимуть безкоштовну психологічну та юридичну допомогу жінкам

ГО «Молода Черкащина» запроваджує програму допомоги жінкам нашої області та тимчасово переміщеним особам під назвою «Жінка у потребі». Суть цієї програми полягає в наданні безкоштовної психологічної та юридичної допомоги жінкам, які перебувають у кризових станах, і не можуть дозволити собі платну консультацію. Таку допомогу члени організації почнуть надавати з травня цього року і вона поширюватиметься не лише на жінок Черкас, а й усієї області. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Ми орієнтуємося на жінок, які знаходяться в скрутній життєвій ситуації, – розповідає очільниця ГО «Молода Черкащина» Вікторія Феофілова. – Це можуть бути ситуації насильства в родині, розлучення, втрати роботи, проблеми вимушених переселенців, а також проблеми жінок з родин воїнів АТО.

Безкоштовні юридичні консультації надаватиме Тетяна Кавальчук, а психологічні – Анна Харченко. Ця програма діятиме протягом 10 місяців.
Окрім надання допомоги жінкам, організатори хочуть надавати методичну підтримку тим людям, які б хотіли долучитися до цієї програми. Тобто активісти проводитимуть тренінги для охочих юристів та психологів, а також для студентів відповідних фахів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x