На громадські роботи в Уманському районі виділили 504 тисячі гривень

На громадські роботи в Уманському районі виділили 504 тисячі гривень

На Уманщині активно розпочалися роботи з благоустрою населених пунктів, в тому числі шляхом організації громадських робіт. На організацію та проведення громадських робіт в 2015 році рішеннями 46 сільських (селищної) рад виділено 504,2 тис. грн. та залучено 191 особу.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Так, станом на 16 квітня Уманським районним центром зайнятості укладено 55 договорів з 30 сільськими (селищною) радами на організацію та проведення громадських робіт та вже направлено на такі роботи 191 чоловік ( в тому числі 9 вимушених переселенців).

«Завдяки праці безробітних в населених пунктах району виконуються чимало робіт з наведення порядку на сільських кладовищах, могилах загиблих воїнів, благоустрою території сіл та придорожніх смуг, – розповів директор районного центру зайнятості Василь Скрипник. – Приведення у належний стан довкілля є доброю та давньою традицією. А створення постійних та тимчасових робочих місць дає можливість покращити матеріальний стан багатьом людям».

Активно з центром зайнятості в цьому напрямі спрацювали і голови сіл Іванівка, Гродзеве, Бабанка, Старі Бабани, Берестівець, Косенівка, Оксанино, Аполянка та інші. Саме вони доводять, що там живуть небайдужі, хазяйновиті люди, які турбуються про своє село.

Також, на Уманщині активно проходить весняна акція з благоустрою, озелененню, поліпшенню стану довкілля населених пунктів. У ході якої участь взяли 338 безробітних, в тому числі 142 особи на безоплатній основі.

«Весняне впорядкування територій своїх населених пунктів, у тому числі, й з допомогою людей, які є тимчасово безробітніми є гарним прикладом любові та турботи до своєї малої батьківщини та своїх населених пунктів», – наголошує Василь Скрипник.

Закликаємо всіх небайдужих мешканців району зайняти активну громадську позицію у справі підтримання належного санітарного стану населених пунктів та територій, долучитися до весняних заходів з благоустрою.

У повсякденному житті не варто забувати про елементарні правила культури співіснування. Адже, чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять. Порядок у нашому спільному домі починається з кожного з нас!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x