У Квіта враження про Кузьмінського негативні

У Квіта враження про Кузьмінського негативні

Свій візит до ЧНУ міністр освіти планував уже давно, ще з осені минулого року. Хотів приїхати ще на Покрову, коли встановлювали пам’ятний знак Богданові Хмельницькому, але не склалося. До того ж міністр зазначив, що їздить по навчальних закладах дуже багато. Нещодавно він відвідав ті університети, які були евакуйовані з тимчасово окупованих територій. Повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

За словами Сергія Мироновича, те що приїхав до ЧНУ перед виборами очільника вишу – збіг. Під час візиту він поспілкувався не лише з в.о. ректора Олександром Черевком, а й з іншим кандидатом Сергієм Назаренком. Про це він повідом на сьогоднішній прес-конференції в ЧНУ. Також Сергій Квіт зазначив, що Анатолія Кузьмінського не допустили до виборів ректора.

– З Анатолієм Кузьмінським я особисто не знайомий, але мої враження про нього негативні, тому що я відвідував університет як професор ще в 2005-2006 році й пам’ятаю, які були розмови про Кузьмінського, і чому він змушений був піти з посади ректора, коли студенти почали голодували. На сьогодні я отримав масу інформації з різних джерел: від університетської, від майданівської черкаської громадськості, від правоохоронних органів стосовно Кузьмінського. Моє враження таке, що людина не планує займатися університетом, але можливо хоче займатися політикою й просто «смикати» ВНЗ задля якихось власних цілей. Це не правильно, це не в інтересах університету, – розповів міністр.

У бажанні брати участь у виборах ректора відмовили лише Кузьмінському. Інших чотирьох кандидатів зареєстрували.

Нагадаємо, що вибори ректора відбудуться 23 квітня, серед кандидатів доктор економічних наук, доцент Сергій Назаренко, доктор фізико-математичних наук, професор Павло Стеблянко, доктор педагогічних наук, професор Ніна Тарасенкова та в.о. ректора, доктор економічних наук, доцент Олександр Черевко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x