Черкаські школярі привітали Усика та поспілкувалися з Кличком

Черкаські школярі привітали  Усика та поспілкувалися з Кличком

Черкаські школярі, які займаються в секції боксу, отримали ще більшу мотивацію для того, щоб розвиватися саме в цьому різновиді спорту. Надихнула їх перемога Олександра Усика, яку вони побачили на власні очі. А після бою черкщани змогли ще й поспілкуватися із українським боксером.

Дев’ятеро черкаських школярів на чолі з тренером їздили до Києва на двобій Олександра Усика із росіянином Андрієм Князєвим. Разом з усіма глядачами Палацу спорту вони співали гімн України та скандували Усику «молодець» та «Україна понад усе». Таку знакову поїздку для черкаських дітлахів зініціював керівник обласної організації партії «УДАР», депутат міськради Сергій Кудактін.

– Як людина, яка сама займалася спортом, я точно знаю наскільки важливо для молоді бачити перемоги своїх кумирів, – каже Сергій Кудактін. – Тому ми й запросили тих дітей, які люблять бокс та вже мають досвід участі у міських, чи обласних змаганнях. Цей бій надихнув їх до того, щоб не пропускати заняття та ще більше працювати для досягнення спортивного успіху. Сподіваюся, що з них виростуть майбутні чемпіони.

Після видовищної перемоги дітей провели за лаштунки, де вони особисто привітали Олександра Усика та потиснули йому руку. Окрім того, черкаські школярі мали можливість поспілкуватися ще й з мером Києва, а в минулому видатним боксером Віталієм Кличком. Він побажав дітям досягнень у спорті. До Черкас школярі повернулися із масою вражень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x