У Черкасах відзначать Всесвітній день Землі

У Черкасах відзначать Всесвітній день Землі

Вихованці Черкаської спеціалізованої школи №3 організовують у Черкасах заходи з нагоди Всесвітнього дня Землі. Про це «Нова Доба» дізналася в в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
22 квітня з 9:00 до 11:00 на площі перед Будинком Торгівлі пройде акція «Життя у стилі Еко». Школярі розповідатимуть перехожим про необхідність економити електроенергію та перевірятимуть містян чи економлять вони енергоресурси. У разі позитивної відповіді черкасці отримуватимуть спеціальний значок.

О 13:00 в приміщені школи (вул. Б.Вишневецького, 58) відбудеться екологічна акція для учнів шкіл зі всього міста «Батарейкам утилізацію». Агітбригада учнів школи № 3 разом з представниками обласної екологічної ліги проведе майстер-клас щодо утилізації використаних батарейок. Згодом школи міста отримають спеціальні «відра», куди збиратимуть батарейки.

– Наш навчальний заклад є школою сталого розвитку і день Землі є чудовою нагодою привернути увагу громади міста до здобутків та продемонструвати конкретні дії у напрямі збереження та раціонального використання енергоресурсів. У цей день в різних куточках України проведуть схожі акції, – розповідає директор школи Тетяна Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x