У Червоній Слободі французи побудують вантажний порт

У Червоній Слободі французи побудують вантажний порт

Учора голова Черкаської райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв і директор ТОВ «Семтек Інвест» Фредерік Шавіньї підписали меморандум про реалізацію інвестиційного проекту. Документ передбачає будівництво вантажного порту на території Червонослобідської сільської ради. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Ми підписали документ, що засвідчує наміри сторін реалізувати великий інвестиційний проект із будівництва вантажного порту для транспортування сільськогосподарської продукції, – сказав очільник району. – Для цього на території порту буде облаштовано елеватор потужністю 60 тисяч тонн. За попередніми оцінками проект передбачає інвестиції в сумі 20 мільйонів євро та створення до сотні робочих місць. Детальніша інформація про вартість проекту буде відома після розробки й затвердження всіх необхідних документів учасниками угоди.

Для довідки: Компанія ТОВ «Семтек Інвест» протягом 10 років здійснює інвестиційну діяльність в Черкаській області у сфері сільськогосподарського виробництва, орендуючи землі в Шполянському, Звенигородському та Смілянському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x