Корсунчанина за крадіжку можуть посадити на три роки

Корсунчанина за крадіжку можуть посадити на три роки

Раніше судимий житель Корсунь-Шевченківського району викрав із подвір’я односельчанки запчастини до сільгосптехніки. Сума збитків становить 800 грн. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції звернулася 56-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку з її домоволодіння електродвигуна та запчастин до трактора. Працівники міліції провели огляд місця події й розпочали пошуки зловмисника.
Опитавши місцевих жителів, міліціонери дізналися важливу інформацію: днями люди бачили місцевого жителя, який здавав на металобрухт речі, схожі за описом на викрадені в потерпілої.

Під час розмови зі слідчим 28-річний підозрюваний зізнався у вчиненому. Він розповів, що проходив повз будинок потерпілої та бачив, що в дворі лежать металеві запчастини. Повернувся вночі, викрав їх та здав на металобрухт.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції Олексій Ващенко, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x