Що чекає на тих, хто подасть неправдиві дані для призначення субсидії

Людям, які в заяві з декларацією, що подаватимуть до соціальних служб для отримання субсидії, вкажуть неповнi чи недостовiрнi вiдомостi про доходи й витрати зареєстрованих у помешканні осіб, – можуть відмовити в призначенні цієї пільги або припинити її надання. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Як роз’яснив головний спеціаліст інформаційно-консультативного сектору відділу соціальної допомоги управління соціального захисту департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Зореслав Лісконог, у такому разі доведеться повернути перераховану (виплачену) суму субсидiї в подвiйному розмiрi.

– Від травня субсидії призначатимуть на підставі декларації, яку подасть заявник. Перевіряти достовiрність даних будуть органи соцiального захисту вже пiсля призначення субсидiї, шляхом надсилання запитiв до вiдповiдних органiв, установ та організацій, – каже фахівець. – Громадянин буде нести вiдповiдальнiсть за наданi вiдомостi про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення субсидiї та на визначення її розмiру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x