Півфінал талант-шоу «Битва талантів»

Півфінал талант-шоу «Битва талантів»

Раді повідомити вам, що 26 квітня 2015 року, о 14:00 в ТРЦ «Lubava» стартує півфінал талант-шоу «Битва талантів».

Дата: 25 – 26 квітня 2015

Тип події: конкурси, розважальні програми, майстер-класи
Де: м.Черкаси, ТРЦ «Lubava», бульв. Шевченка, 208/1
Ціна – безкоштовно

Нагадуємо, що в кастингу взяли участь понад 72 учасника, які продемонстрували свій талант в таких номінаціях: хореографія, вокал, оригінальний жанр, дитяча творчість. А ось кому судилося опинитися в півфіналі, вирішувало професійне журі, до складу якого увійшли викладачі вокалу, хореографи, професійні конферансьє – які обрали 40 фіналістів.

На сцені ТРЦ «Lubava» свої номери представлять на суд журі та глядачів півфіналісти шоу, які намагатимуться вразити присутніх гімнастичними трюками, екзотичними танцями, імпровізацією, паркуром, грою на роялі та іншими незвичайними здібностями.

У підсумку, до фіналу потраплять 20 найталановитіших учасників. Сам же фінальний акорд буде сповнений сюрпризів, як для учасників, так і для відвідувачів.

Можливо, це саме твій шанс стати знаменитим!

25 квітня 2015 року о 15:00 ТРЦ «Любава» запрошує найменших відвідувачів та їх батьків відвідати безкоштовний майстер-клас з розпису скла. Всі охочі зможуть ознайомитись з основами вітражного та крапкового розпису та створять свій неповторний розпис. А ввечері для відвідувачів лунатиме жива музика.

Отже, 26 квітня таланти сходяться в битві за довгоочікуване місце в півфіналі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x