Смілянин вирішив заробити завдяки колишній дружині

Смілянин вирішив заробити завдяки колишній дружині

Будучи під слідством, зловмисник вчинив ще одне кримінальне правопорушення. Жертвою крадія стала колишня дружина. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Cмілянського міського відділу міліції звернулася 30-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку з її будинку. Повернувшись додому, вона виявила, що одне із вікон та двері її будинку пошкоджені, а з приміщення зник одяг, взуття та золоті прикраси. На місце події направилася слідчо-оперативна група.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що підозрює у вчиненні крадіжки свого колишнього чоловіка. Під час спілкування з сусідами заявниці та випадковими свідками, припущення жінки підтвердилися: в день вчинення кримінального правопорушення люди бачили його на подвір’ї потерпілої.
Під час здійснення перевірки працівники міліції дізналися, що 32–річний підозрюваний знаходився під слідством за вчинення іншої крадіжки. При розмові зі слідчим молодик зізнався у вчиненому, розповів, що в такий спосіб вирішив заробити грошей. Викрадені речі відразу спродав на місцевому базарі.

За даним фактом слідчим відділом Смілянського міського відділу відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статтею 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x