Черкаські дзюдоїсти отримали нагороди на Універсіаді

Черкаські дзюдоїсти отримали нагороди на Універсіаді

Днями в м. Суми відбувся чемпіонат України з дзюдо серед студентів за програмою ХІІ літньої Універсіади України 2015 року. На змагання прибули команди з 18 регіонів України за участю 235 спортсменів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Найкращі студенти українських вишів упродовж трьох днів в особистому та командному заліку боролися за право представляти Україну на XXVIII Всесвітній літній Універсіаді, яка відбудеться у м. Гуанджу Корея.

Черкаську область на літній Всеукраїнські Універсіаді представляли команди Черкаського національного університету ім..Б.Хмельницького та Уманського національного університету садівництва. Так, збірна команда області посіла 8-е місце серед 18 регіонів України залишивши позаду команди Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя та ін. У своїх категоріях команди Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького та Уманського національного університету садівництва посіли 2-е місце.

Яскравим виступом відзначилась Сапсай Анастасія – студентка Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького, яка зайняла 2 місце у ваговій категорії +78 кг, та 3 місце в абсолютній ваговій категорії. Саме вона і буде представляти Черкаську область у складі збірної команди України на Всесвітній літній Універсіаді в Кореї.

На відкритті змагань було вшановано пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу і державність, могутність і процвітання України хвилиною мовчання…
А також було оголошено привітання Міністра освіти і науки України Квіта Сергія Мироновича учасникам ХІІ літньої Універсіади України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x