Олександра Черевка обрано ректором ЧНУ (оновлено)

Олександра Черевка обрано ректором ЧНУ (оновлено)

Сьогодні в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулися вибори ректора. Майже 68% осіб від загальної кількості тих, хто брав участь у голосуванні, обрали керівником закладу Олександра Черевка, який до цього виконував обов’язки ректора. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі університету.

Тож Олександр Володимирович уже отримує вітання від усіх, хто хотів бачити його на цій посаді.

Голова студентської ради Черкаського національного університету Василь Дунаєвський зазначив: «Від нового ректора чекаю підтримки політики студентоцентризму. Звісно, в першу чергу треба забезпечувати розвиток університету, його матеріальної та науково-технічної бази, рівня викладацького персоналу, рівня студентського життя і самоврядування. Останнє залежить від нас, але важливо, щоб був контакт між адміністрацією університету і студрадою. За останній час ми побачили: коли такий контакт є, можна досягти хороших результатів. Особисто мені робити вибір було нескладно, бо я точно знав, за якого кандидата голосувати».
Олександра Черевка обрано ректором ЧНУ (оновлено)

Підрахунок тривав у присутності всіх кандидатів на посаду ректора університету, їхніх представників, представника Міністерства освіти і науки Сергія Бондарчука, представників громадської організації «Правий сектор», знімальної групи Черкаської облдержтелерадіокомпанії «Рось». Підраховували голоси в холі навчального корпусу №3, де й проходило голосування.
Проголосувало 94,7% відсотків від загальної кількості тих, хто мав право голосувати.
Олександра Черевка обрано ректором ЧНУ (оновлено)

Нагадаємо, на посаду ректора університету балотувалися:
доктор економічних наук, доцент Назаренко Сергій Анатолійович;
– доктор фізико-математичних наук, професор Стеблянко Павло Олексійович;
– доктор педагогічних наук, професор Тарасенкова Ніна Анатоліївна;
– доктор економічних наук, доцент Черевко Олександр Володимирович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x