За викрадення металевих виробів драбівчанам загрожує позбавлення волі

За викрадення металевих виробів драбівчанам загрожує позбавлення волі

До чергової частини Драбівського райвідділу міліції звернувся 34-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку металевих виробів із території його домоволодіння. На вказану адресу була направлена слідчо-оперативна група. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці оглянули місце події та отримали від власника опис викрадених речей. Проводячи подворовий обхід працівники міліції дізнались від місцевих жителів, що днями по місту ходили двоє молодиків, які пропонували металеві вироби по низькій ціні. Встановивши підозрюваних та їхнє місце проживання, правоохоронці запросили цих чоловіків до райвідділу для надання показів.

Підозрювані зізнались у скоєному. Як з’ясувалося, один з крадіїв нещодавно повернувся з місць позбавлення волі та вирішив продовжити заробляти на прожиття в знайомий спосіб – крадіжками. Побачив, що на подвір’ї сусіда знаходиться велика кількість металевих виробів, і вирішив їх викрасти. На «справу» пішов зі своїм 32-річним товаришем. Викрадене майно продали місцевим жителям.

За даним фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x