Будівництво підприємства «Перемога Нова» в Мошнах схвалено спецкомісією

Будівництво підприємства «Перемога Нова» в Мошнах схвалено спецкомісією

Будівництво комплексу з утримання батьківського поголів’я птиці ДП «Перемога Нова» матиме здебільшого позитивний вплив на соціальний і економічний розвиток сіл Яснозір’я та Мошни, а також Черкаського району й області в цілому. Такий висновок фахової комісії, яка впродовж квітня вивчала соціальні та економічні аспекти новобуду. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

У складі комісії, окрім фахівців структурних підрозділів Черкаської ОДА, профільних інспекцій і служб, є також представники підприємства «Перемога Нова» та громад сіл Яснозір’я і Мошен. Очолює її заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Горобець.

– Цей звіт – це жодним чином не рішення будувати цей комплекс чи ні, – наголошує директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Черкаської ОДА Роман Карманнік. – Це лише вивчення його доцільності. Тепер жителі зможуть прочитати наш звіт і зробити власні висновки на основі достовірної інформації, а не міфів. Тобто наша єдина мета – проінформувати людей про це будівництво об’єктивно.
Свій висновок щодо будівництва комплексу з утримання батьківського поголів’я птиці ДП «Перемога Нова» має невдовзі надати ще одна комісія. Вона вивчає його екологічні аспекти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x