За крадіжку харчів катеринопільчанин може сісти на три роки

За крадіжку харчів катеринопільчанин може сісти на три роки

Чоловік обікрав домоволодіння односельчанина. Пильні громадяни допомогли правоохоронцям встановити особу крадія. Зловмисника затримано і він дає покази.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До Катеринопільського райвідділу міліції звернувся 29–річний житель одного з сіл району та повідомив, що невідома особа викрала з його погребу продукти харчування. Сума збитків становить 400 гривень.

Працюючи над встановленням особи крадія, правоохоронці отримали інформацію, що в день крадіжки біля будинку потерпілого місцеві жителі бачили підозрілого чоловіка, який щось видивлявся на подвір’ї. За складеним описом було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 28-річний односельчанин потерпілого. Підозрюваного було затримано за місцем його проживання, там правоохоронці виявили і викрадене.

Слідчим відділом Катеринопільського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x