У Черкаському центрі зайнятості знайшли роботу для 45 % інвалідів

У Черкаському центрі зайнятості знайшли роботу для 45 % інвалідів

Забезпечити осіб із обмеженими фізичними можливостями роботою, своєчасною і гарантованою заробітною платою – надзвичайно важливо для їхньої суспільної адаптації. Бути корисним, знаходитись серед колег, відчувати свою значимість і потрібність – саме це є запорукою повноцінного життя для людей з інвалідністю. Служба зайнятості України дбає про забезпечення прав таких осіб на працю. Задача кожного фахівця служби – прикласти максимум зусиль для допомоги цій категорії громадян.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Фахівці Черкаського районного центру зайнятості намагаються зробити все від них залежне, щоб допомогти знайти роботу людям з інвалідністю. Так, за перший квартал 2015 року за сприяння центру зайнятості було працевлаштовано 8 осіб із обмеженими фізичними можливостями, а це – майже 45% від усіх зареєстрованих у центрі людей з особливими потребами. Чотирьох осіб працевлаштовано після закінчення професійного навчання.

Щоб якомога швидше досягти результату у роботі з такими клієнтами, Черкаський районний центр зайнятості налагодив тісну співпрацю із роботодавцями району. Кожний такий громадянин обов\’язково проходить презентацію за допомогою фахівця служби зайнятості, щоб найповніше розкрити потенційні свої переваги і щоб довести роботодавцю, що може виконувати роботу не гірше за решту працівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x