Над Россю у Корсуні закладено сквер закоханих…

Над Россю у Корсуні закладено сквер закоханих…

Є в Корсуні-Шевченківському улюблене місце закоханих пар: дерева, які обійнялися. Ростуть вони неподалік того місця, де річечка Корсунка впадає у Рось. Вони навіки сплелися своїми стовбурами, отож і стали відправною точкою для створення нового скверу в місті – скверу Закоханих.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Над Россю у Корсуні закладено сквер закоханих…
В День всеукраїнського суботника, 25 квітня, районна організація Всеукраїнської Екологічної Ліги (ВЕЛ) організувала прибирання та благоустрій території так званого дитячого пляжу. Корсунці висадили там 120 дерев. Понад берегом р.Корсунки — плакучу вербу, окремо – гайок з кленів, лип та берізок. А особливою увагою огорнули все ті ж «закохані» дерева: їх стовбури побілили, а навколо висадили 30 ялиночок у вигляді символа вірності та сімейного благополуччя — двох обручок.
Над Россю у Корсуні закладено сквер закоханих…
Місцева організація ВЕЛ давно опікується у Корсуні-Шевченківському і цією територією. Голова організації Олександр Майдаченко зауважив, що цього року значно покращилася активність громадських організацій, політичних об’єднань, і зокрема в тому, що стосується довкілля. — На мальовничому березі Росі люблять відпочивати і місцеві, і приїжджі. Давно ми боремося за те, щоб знову облаштувати тут пляж, який колись був дуже популярний… Отож і вирішили закласти сквер Закоханих, який, я впевнений, знову стане за дбайливого ставлення улюбленим місцем для нас усіх. Під час суботника пліч-о-пліч трудилися представники різних організацій: районних прокуратури і суду, Держлісгоспу, місцевих громадських об’єднань — воїнів-афганців, прикордонників, самооборони.
Над Россю у Корсуні закладено сквер закоханих…
Особлива подяка від усіх активістів Василю Яценку – директору Корсунь-Шевченківського держлісгоспу, котрий надав саджанці. На майбутнє вже накреслено план дій активістів щодо наступних кроків для створення Скверу закоханих. Далі на їх меті продовження скверу алеєю закоханих, яка буде підходити упритул до містка Вірності… Так спільними зусиллями корсунці не лише демонструють турботу про довкілля, а й пропагують високі моральні цінності у людських стосунках: кохання та вірність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x