У Черкаській міській раді шукають винного в загибелі троянд

У Черкаській міській раді шукають винного в загибелі троянд

При Черкаській міській раді створено комісію, яка займеться вивченням ситуації із загибеллю 786 кущів сортової троянди в сквері за обласною радою. Про це розповів секретар міської ради Олександр Радуцький журналістам, зачитавши лист, що надійшов від приватного підприємця Бикова Д. М., котрий торік виграв тендер на висадку однієї тисячі кущів сортової троянди на зазначеному місці. Як дізналася «Нова Доба» в Черкаській міській раді, у листі підприємець скаржився на дії КП «Дирекція парків» під час облаштування ковзанки за обласною радою взимку цього року. А саме: ті встановили дерев’яні конструкції та торгівельні павільйони безпосередньо на газонах із трояндами.

Під час робіт із їхнього монтажу та демонтажу було пошкоджено близько трьохсот кущів та майже чотириста загинуло в результаті порушення цілісності спеціального покриття, яким укрили ґрунт із трояндами, щоб ті не змерзли взимку, ще восени минулого року.

Загалом від таких дій КП «Дирекції парків» загинуло 786 кущів троянд. Тож підприємець звернувся до міської ради з проханням притягнути до відповідальності винних і відновити пошкоджені квіти.

У свою чергу Олександр Радуцький повідомив журналістів, що вже дав розпорядження створити спеціальну комісію з вивчення цього питання.

Однак сьогодні на своїй сторінці у ФС директор КП «Дирекції парків» Микола Бондаренко запевняє, що перед встановленням тимчасових споруд він особисто консультувався з Дмитром Биковим.
«Він мене запевнив, що ці подіуми під час морозів стануть додатковим укриттям троянд, тому заперечень не було. КП «Дирекція парків» готове провести службове розслідування щодо пошкодження трояндових кущів під час встановлення та розібрання тимчасових споруд», – написав Микола Петрович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x