Білозірець не хотів, щоб племінник жив з ним: знав, що обікраде

Білозірець не хотів, щоб племінник жив з ним: знав, що обікраде

Прокуратурою Черкаського району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом крадіжки майна у мешканця села Білозір’я.

У листопаді 2014 року у мешканця села Білозір’я було викрадено з його банківських карток близько десяти тисяч гривень, окрім цього викрадено цеглу з території його домоволодіння.

Крадіжки здійснив його племінник, який мешкав з ним після звільнення з місць позбавлення волі. Племінник мешкав у дядька проти волі останнього, оскільки при звільненні суд визначив, що той повинен бути під адміністративним наглядом саме за адресою потерпілого.
Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі Черкаського району.

Прокуратурою району затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно).

Неблагонадійного племінника засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі, але той наполягає на примиренні та оскаржує обвинувальний вирок.

Потерпілий в свою чергу не погоджувався на примирення під час досудового слідства та будемо сподіватись, що його думка не зміниться в апеляційній інстанції.

Кожен має нести справедливе покарання і він на таке заслуговує, оскільки це його сьома судимість, яка свідчить про небажання та неспроможність жити в цивілізованому суспільстві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x