Мобілізовані тальнівчани служитимуть разом

Мобілізовані тальнівчани служитимуть разом

Учора при Тальнівсько-Катеринопільському об’єднаному районному військовому комісаріаті в урочистій обстановці відбулася відправка 27 мобілізованих військовослужбовців до місця подальшої військової служби. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

В урочистостях узяли участь керівники району, районний військовий комісар, рідні та близькі мобілізованих.
Військовий комісар району Валерій Кудла зазначив, що віднедавна військовим керівництвом прийнято рішення, що військовослужбовці, мобілізовані з одного регіону, служитимуть у одних і тих же частинах, тож і мобілізовані тальнівчани також будуть проходити військову службу разом. Підготовка військових у навчальних таборах триватиме 1,5-2 місяці, після чого вони відбудуть безпосередньо в місця виконання бойових завдань. Він додав, що все матеріальне забезпечення військовослужбовців покладається на Збройні Сили України, тож наші земляки будуть забезпечені всім необхідним.

Майбутніх захисників Батьківщини привітали тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації Володимир Гречка та голова районної ради Наталія Руснак.

Військові отримали благословення від настоятеля Свято-Петропавлівського храму отця Михайла й під звуки оркестру відбули до місця майбутньої військової служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x