У Стеблеві обікрали киянина

У Стеблеві обікрали киянина

У Стеблові Корсунь-Шевченківського району раніше судимий молодик обікрав дачний будинок жителя Києва. Зловмисника затримали протягом кількох годин після надходження заяви про злочин. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

48-річний киянин звернувся в Корсунь-Шевченківський райвідділ міліції із заявою про викрадення з його дачного будинку пневматичної гвинтівки, домашнього кінотеатру та бензопили. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів, до працівників карного розшуку надійшла інформація, що до крадіжки може бути причетний 25-річний місцевий житель. У день крадіжки молодий чоловік ходив по селу й пропонував купити у нього бензопилу.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Чоловік не став приховувати факт вчинення ним кримінального правопорушення й у всьому зізнався. Правоохоронцям видав частину викрадених у потерпілого речей, які зберігав у своєму будинку.
За словами першого заступника начальника Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції – начальника кримінальної міліції Руслана Воронецького, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x