Фестиваль патріотичної пісні провели в Умані

Фестиваль патріотичної пісні провели в Умані

З метою формування в учнівської молоді патріотичних почуттів, національної свідомості, усвідомлення причетності до життя старшого покоління і сьогодення 28 квітня у Будинку дитячої на юнацької творчості відбувся загальноміський фестиваль військово-патріотичної пісні «Пам’яті героїв». У фестивалі взяли участь понад 200 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Про це «Нова Доба» в Уманській міській раді.

Інсценізації музичних творів часів Другої світової війни, творів щодо вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, героїв АТО спрямували фестиваль на розкриття таланту молоді, поєднання наступності поколінь та виховання патріотизму і активної громадянської позиції.
На знак вшанування світлої пам’яті тих, хто загинув у боротьбі за створення незалежної держави, увійшовши у безсмертя, усі присутні в залі схилили голови у хвилині мовчання.

Фестиваль патріотичної пісні провели в Умані

Учасники конкурсу були нагороджені дипломами лауреатів фестивалю. Дипломи вручила начальник відділу освіти Неля Ходаківська, яка теплими словами привітала усіх дипломантів і подякувала їм за творчий підхід і сценічну культуру при виконанні патріотичних пісень та побажала мирного неба для усіх дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x