Білозір’я переходить на альтернативні види палива

Білозір’я переходить на альтернативні види палива

Ще торік виконавчий комітет сільської ради вивчив можливості ефективного та маловитратного опалення бюджетних установ альтернативними видами палива. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Перший такий проект було реалізовано в дитячому садку «Червона шапочка». Котельню дошкільної установи переобладнали. З початку року приміщення опалюється котлом, що працює на твердому паливі, – розповідає сільський голова Володимир Міцук. – У цьому році плануємо встановити ще один котел, щоби повністю відмовитися від газу.
Надалі, за результатами цього проекту, розглядатиметься питання про перехід й інших автономних котелень на більш дешеві та доступні види палива. Вже виготовлені проекти та придбані сучасні котли у будинок культури та сільську раду.

– У медичній установі плануємо облаштувати два котли, що працюватимуть на альтернативному виді палива – одним обігріватимемо поліклінічне відділення, другим – стаціонарне, – наголошує сільський голова. – Сільська рада на своєму рівні зробить все, щоб для жителів Білозір’я подорожчання енергоресурсів, а також нестача газу не стали надзвичайною проблемою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x