Заступника голови Кам’янської райради на сесії не обрали

Заступника голови Кам’янської райради на сесії не обрали

28 квітня 2015 року голова Кам’янської районної ради Сергій Морозов провів пленарне засідання 33 сесії районної ради VI скликання. Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» голова районної ради прозвітував про роботу за рік. Заслухавши та обговоривши звіт, депутати районної ради рекомендували спрямовувати подальшу діяльність на посилення ролі депутатського корпусу у вирішенні проблемних питань територіальних громад та забезпечувати належний контроль за виконанням рішень ради. Головними завданнями у діяльності голови районної ради зазначено сприяння соціально-економічному розвитку району, виконання районного бюджету, раціональному використанню бюджетних коштів, забезпеченню належного функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту, ефективному управлінню майном районної комунальної власності тощо. «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.

Пропозиція голови районної ради про обрання заступника не знайшла підтримки серед депутатів. Серед іншого, присутні заслухали звіт про виконання районного бюджету за І квартал, внесли зміни до районного кошторису на 2015 рік та до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки. Депутати одноголосно підтримали програму функціонування Центру надання адміністративних послуг в Кам’янському районі на 2015-2016 роки та затвердили Статут Кам’янської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

Було схвалено звернення депутатів Кам’янської районної ради: до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції щодо порушення законних прав та інтересів громадян у сфері земельних відносин та до народного депутата України Сергія Рудика щодо дотримання законодавчих гарантій соціального захисту дітей війни. Також затверджено план роботи районної ради на ІІІ квартал 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x