Справа честі для антикорупційного бюро

Чи мала місце корупційна змова в діях НАК «Нафтогаз України», НКРЕКП і Уряду при визначенні тарифів для населення?

Справою честі має стати відповідь на таке запитання для Національного антикорупційного бюро та Генеральної прокуратури України. Про це говориться у зверненні депутатів Хацьківської сільської ради. Представники територіальної громади Хацьок звертаються до парламентських фракцій із вимогою не блокувати створення тимчасових слідчих комісій для розслідування фактів корупції в діяльності урядовців та для аналізу встановлених тарифів на природний газ, тепло та електроенергію.

Депутати констатують, що всій країні вже відомо: реальна вартість газу не перевищує 2900 гривень за тисячу кубометрів, що значно менше 3600 чи 7200 гривень за тисячу кубічних метрів, які встановила для населення НКРЕКП. Саме тому, говориться в зверненні, НАК «Нафтогаз України» і НКРЕКП мають невідкладно переглянути необгрунтовані, здирницькі тарифи.

А щоб продемонструвати волю народу та зробити неминучим відновлення справедливості, сесія Хацьківської сільської ради пропонує заявити про свою позицію з даного питання депутатів рад усіх рівнів, представників профспілкових та партійних організацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x