Черкаській громаді повернули земельну ділянку вартістю 14 млн грн

Черкаській громаді повернули земельну ділянку вартістю 14 млн грн

Прокуратура міста Черкаси забезпечила виконання рішення суду про повернення територіальній громаді міста орендованої земельної ділянки, вартістю близько 14 млн грн. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Як повідомлялось раніше, рішенням господарського суду Черкаської області в березні 2015 року задоволено позов першого заступника прокурора міста Черкаси, яким розірвано договір оренди землі з недобросовісним користувачем і зобов’язано останнього повернути територіальній громаді міста земельну ділянку на вул. Героїв Дніпра.

Наразі прокуратурою міста за активного сприяння Черкаської міської ради забезпечено реальне виконання рішення суду шляхом внесення відомостей про припинення вказаного договору оренди землі та реєстрації речового права на вказану ділянку за Черкаською міською радою, про що державним реєстратором видано відповідні витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Слід зазначити, що зарахування вказаної земельної ділянки до земель, не наданих у власність чи в користування, надасть можливість Черкаській міській раді провести земельні торги та визначити ефективного власника чи користувача вільних земель територіальної громади міста Черкаси з метою наповнення бюджету міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x