Конкурс «Я хочу жити в якісному світі» відбувся в Черкаському музеї

Конкурс «Я хочу жити в якісному світі» відбувся в Черкаському музеї

Напередодні Дня Святого Миколая за традицією відзначили учасників Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» по Черкаській області. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському художньому музеї.

Протягом квітня-вересня у школах Черкащини діти, дізнавшись про умови проведення виставки-конкурсу, брали участь у виставках дитячих робіт, присвячених темі високих стандартів життя. З дитячих робіт було вибрано
207 найкращих, таких, що найбільше відповідають темі та критеріям оцінки. Вони й були направлені до Регіонального конкурсного журі Черкаської області.
Традиційно конкурс проводився у трьох номінаціях: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу» «Кращий плакат на споживчу тематику», та серед дітей трьох вікових категорій: 5–8 років, 9–12 років, 13–17 років.
Малюнки надійшли з Черкаського, Чигиринського, Христинівського, Жашківського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського, Шполянського, Городищенського, Золотоніського, Монастирищенського та Смілянського районів, міст Умань та Черкаси.
Роботи дев’яти переможців обласного конкурсу представляли Черкащину на загальнодержавному етапі.

Черкащину представляла Заїченко Надія – вихованка студії «Чарівний пензлик», учениця Чигиринського НВК І-ІІІ ст. №2. ЇЇ творча робота «Євростандарти від їжачка» відзначена дипломом переможця виставки-конкурсу, а в подарунок дівчинка отримала планшет.

Організатором виставки-конкурсу на Черкащині традиційно виступив ДП «Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Він приготував для переможців та призерів гарні подарунки (художні фарби, набори кольорового паперу та картону, папір для малювання, скульптурний пластилін та солодощі).
Жителі та гості міста під час новорічних свят мають можливість відвідати Черкаський обласний художній музей та познайомитися з творчими роботами талановитих дітей Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x