Лисянські депутати розглянули стан харчування в навчальних закладах

Лисянські депутати розглянули стан харчування в навчальних закладах

29 квітня 2015 року відбулась тридцять п’ята сесія районної ради. Провів засідання голова районної ради Анатолій Лисичкін. Роботу сесії районної ради депутати розпочали з нагального – інформації щодо стану харчування дітей в школах, особливо в Лисянському НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія. Із зверненнями батьків дітей та пропозиціями до присутніх звернувся Євген Головнич, голова постійної комісії районної ради з питань розвитку підприємництва, власності, приватизації, інвестицій, захисту прав споживачів та житлово-комунального господарства. Заслухавши роз’яснення начальника відділу освіти райдержадміністрації Лілії Гнатюк, депутати зажадали від відповідальних осіб негайно усунути недоліки. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Потім депутати розглянули та прийняли рішення «Про програму сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг при Лисянській районній державній адміністрації на 2015-2017 роки», яку презентувала завідувач сектору надання адміністративних послуг апарату райдержадміністрації Тетяна Гончаренко. Про актуальність та необхідність прийняття програми забезпечення заходів щодо виявлення, знешкодження і знищення вибухонебезпечних предметів на території району на період 2015-2017 років присутніх інформував начальник районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України Анатолій Єдін.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань організаційного, правового забезпечення, кадрової роботи та контролю районної ради Галина Козлова та секретар постійної комісії з питань агропромислового розвитку Володимир Бондарчук довели присутнім висновки комісії та проекти рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розміщених в адміністративних межах Босівської, Дібрівської, Погибляцької, Ріпківської сільських та Лисянської селищної ради.

В розділі соціальних питань розглянуто проекти рішень про внесення змін до рішення районної ради від 30.12.2013 №22-01/VI «Про програму економічного і соціального розвитку Лисянського району на 2014 рік», яку представила начальник управління економіки районної державної адміністрації Марценюк Лідія Михайлівна, а начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Дармограй – про внесення змін до рішення районної ради від 05.12.2013 №21-08/VI «Про комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки».

Про пропозиції до проекту рішення щодо внесення змін до рішення районної ради від 22.01.2015 № 33-01/VI «Про районний бюджет на 2015 рік» присутнім доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Дмитро Олійник.

На сесійному засіданні розглянуто також низку питань стосовно комунальних закладів та майна. Так, прийнято рішення стосовно затвердження Статуту комунального закладу «Лисянська дитяча музична школа»; щодо зміни найменування комунального закладу «Лисянський районний державний історичний музей» та затвердження його статуту в новій редакції; щодо встановлення орендної плати, надання дозволу на списання майна тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x