Городищенський крадій серед білого дня викрав металеві ворота

Городищенський крадій серед білого дня викрав металеві ворота

Зловмисник серед білого дня демонтував та викрав металеві ворота, які здав на металобрухт. Міліціонери затримали крадія. Його дії слідчі кваліфікували за статтею 185 Кримінального кодексу України. \”Нова Доба\” про це дізналася в СЗГ УМВС в Черкаській області.

До чергової частини Городищенського райвідділу міліції звернувся 71-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку з його приватної території. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.
Проводячи подворовий обхід, працівники міліції з’ясували, що ввечері люди бачили чоловіка, який на возику перевозив частинами металеві ворота до пункту прийому металобрухту. Опис підозрюваного співпадав з описом 33-річного місцевого жителя, який проживає неподалік від підприємства.
В кабінеті слідчого чоловік зізнався у скоєнні крадіжки. Він розповів, що спланував крадіжку заздалегідь, дочекався поки господар піде, зняв металеві ворота, та продав на металобрухт. Виручені кошти витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Городищенського райвідділу міліції Сергій Випна, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x