«Мавпи» дали майстер-клас школярам

«Мавпи» дали майстер-клас школярам

Гравці БК «Черкаські Мавпи» Іварс Тімерманіс та Андрій Куліш провели майстер-клас учнів 5-го класу Черкаської ЗОШ № 21. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

– Подібні зустрічі з дітьми – це приємна розрядка і для нас. Під час сезону ми отримуємо велику кількість емоцій, але у спілкуванні з дітьми вони особливі, – зауважив Тімерманіс. – Є великі сподівання на те, що ця зустріч допоможе кільком хлопцям прийти у баскетбольну школу нашого клубу і там продовжувати знайомитися з цим прекрасним видом спорту.

Ще задовго до майстер-класу учні 5-го «А» впізнали своїх гостей. Гравців видав більш ніж двометровий зріст, тож їм ще до уроку довелося роздавати автографи у спортивній залі школи. Щойно пролунав дзвінок, як почалося справжнє тренування. Розминкою керував Куліш. Натомість Тімерманіс взявся за естафети. Правила латвійського форварда «Мавп» видалися всім присутнім до снаги. Причому школярі не приховували своїх емоцій від захоплюючої зустрічі. Сміх та емоційні вигуки під час зустрічі котилися далеко за межі спортивної зали. Словом дітям не аби як сподобалась зустріч, яку вони, як виявилося, натхненно чекали уже кілька днів.

«Мавпи» дали майстер-клас школярам

Під кінець заняття Тімерманіс та Куліш залишили автографи на клубних календарях та поспілкувалися зі своїми юними шанувальниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x