У Черкасах офіційно відкрили парковий сезон

У Черкасах офіційно відкрили парковий сезон

Декілька тисяч черкасців та гостей міста взяли участь у розважальних заходах, організованих КП «Дирекція парків». Для дітей організатори підготували чудову анімаційну програму та різноманітні конкурси. У парку працювали безліч атракціонів, на деякі навіть вишукувались черги. За перемоги конкурсах від КП «Дирекція парків» дітям дарували солодкі подарунки та квитки на атракціони. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Не сумували на святі й дорослі: для них організатори влаштували справжній турнір – бої на колоді мішками на виліт. Зо два десятка учасників спробували свої сили у такому незвичному змаганні. Найвитриваліші бійці отримали винагороду: квитки у кіно від ТЦ «Любава» та солодощі.

Але справжньою родзинкою першого дня святкувань став конкурс художників. Будь-хто з відвідувачів мав змогу написати картину про свій особливий мальовничий куточок парку. Журі обрало 4 найкращі роботи, автори отримали грошові призи.
Також протягом дня відвідувачі парку насолоджувались музикою, виступами дитячих колективів та мали змогу побачити показові виступи трейсерів (паркурщиків). Директор КП «Дирекція парків» Микола Бондаренко зазначив, що не очікував побачити так багато людей у парку. Адже на травневі свята люди, зазвичай, виїжджають з міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x